Ablakfóliázás

Épületfóliázás

LLumar ablakfóliák

Hővédő ablakfóliák

Akár a teljes napenergia 83%-át is képesek visszaverni a LLumar ablakfóliák. Ez az érték jól mutatja, hogy milyen nagy mértékben csökkenthető az ablakokon át érkező fény által közvetített hő. Az ablakfólia teljesítménye függ ablakunk szerkezetétől is: egy beltéri hővédő fólia például egy szimpla üvegen sokkal nagyobb hatásfokkal fog működni, mint egy modern három rétegű üvegen.
Videónkban egy teljesen átlátszó hővédő ablakfólia látható működés közben.

Hővédő ablakfólia jégkocka teszt

UV védő ablakfóliák

Számos káros hatása lehet az UV sugárzásnak, de a legrosszabb az, hogy bizonyítottan szerepet tölt be a bőrrák kialakulásában. Az UV sugarak nagy mértékben felelősek a bútorok, ruhák, tárgyak öregedéséért, fakulásáért. A LLumar üvegfóliák kivétel nélkül minimum 99%-os UV visszaverő képességgel rendelkeznek. Termékeinket számos teszt és szervezet igazolja, sőt javasolja köztük a Brit Bőr Alapítvány, vagy az amerikai Bőrrák Alapítvány.

UV kamerás felvételek

Fényvédő ablakfóliák

Választékunkban fellelhetőek a kifejezetten sötétítésre, vagy belátásvédelemre fejlesztett ablakfóliák is. A sötétítő fóliák segítségével pl. javíthatunk egy déli fekvésű szoba komfortérzetén, a beérkező napfény szabályozásával. A sötétítő fóliák nem mellesleg hővédelemmel is rendelkeznek így a légkondicionáló készülékeket is tehermentesíthetjük.

Biztonsági ablakfóliák

Az összetört üveg nagyon veszélyes lehet, főleg, hogyha emberrel való ütközés hatására törik az üveg. A biztonsági fólia egy védőréteget képez az üvegen, nem csak megerősíti, de ha össze is törik egyben tartja a szilánkokat, meggátolva a további sérüléseket. Egy vastagabb biztonsági fólia már a betörők dolgát is megnehezíti, sőt sok esetben ellehetetleníti. Biztonsági fóliáink MABISZ ajánlással rendelkeznek!

Belátásvédő, vagy dekorációs ablakfóliák

Üvegfóliával költséghatékonyan, üvegcsere nélkül érhetünk el szinte bármilyen kívánt hatást, pl.: savmart, homokfúvott üveghatást. Számos minta közül válogathatunk és dobhatjuk fel egy térelválasztó üvegfal, egy sima ablak, vagy akár egy zuhanykabin üvegajtaját.

Közösségi oldalaink


Kövesd facebook oldalunkat és egyéb közösségi csatornáinkat új tartalmakért!